Welkom bij de Eerste Dordtse Autobus Dienst

De cockpit van de organisatie

De Edad is gevestigd aan Wielhovenstraat 62 te Dordrecht. Hier bevindt zich de centrale, de werkplaats en ons kantoor van waaruit de planning en administratie wordt gedaan. Vanzelfsprekend bent u welkom voor een bezoek of een kopje koffie. Indien noodzakelijk is er een 24-uurs service voor informatie en begeleiding.

Chauffeurs & chauffeuses

Onze bus- en taxichauffeurs zijn gedreven vakmensen, niet te jong en niet te oud en met goede sociale vaardigheden. Ze worden jaarlijks opgeleid in het kader van Code 95 (voor de buschauffeurs) en TX Keur (voor de taxichauffeurs). Nieuwe verkeersregels en wetgeving, levensreddend handelen + AED: het komt allemaal aan bod. Ze zien op het gebruik van gordels toe en kunnen de verantwoordelijkheid voor hun passagiers dragen.

Onze chauffeurs vervoeren uw gezelschap (groot of klein), uw personeel & werknemers, relaties, scholieren en het bruidspaar inclusief de genodigden. Vandaag de dag rijden onze chauffeurs zo’n een miljoen kilometer per jaar voor tevreden klanten uit een groot deel van het land. Dat is hun werk en dat doen ze goed!

Ervaring

In ons 94-jarig bestaan hebben wij een schat aan ervaring opgedaan en daar kunt u uw voordeel mee doen. We willen graag uw partner zijn, of worden. Van de schoolreis naar de Efteling of Drievliet tot de volledige organisatie van uw (personeels)vervoer.

Werken bij de E.D.A.D.

Wij zoeken collega's.

Bekijk de vacature(s)

Een familiebedrijf dat al 95 jaar bestaat en is uitgegroeid tot een landelijk bekende naam op het gebied van personenvervoer.

Bekijk de geschiedenis van EDAD

Flexibiliteit

Zoekt u een minibus, een luxe touringcar voor uw dagtochten of meerdaagse reis, een schoolbus of lijndienstwagen met staanplaatsen? Op elke rit kunnen we de juiste wagen inzetten, met de chauffeur die bij uw groep past. Deze flexibiliteit bieden we u ook als u eens met spoed geholpen moet worden. Edad heeft vaak nog een wagen klaar staan of zorgt er voor dat er in no-time een bij u voorrijdt.

Naast touringcars en (party)bussen bieden we ook verschillende taxi’s en taxibussen aan. Deze worden ingezet voor schoolvervoer, personeelsvervoer en airportvervoer. Maar ook als u een keer simpelweg van A naar B moet staan we voor u klaar.

Daar kunnen we misschien eens verder over praten? Een telefoontje of e-mail is genoeg.

Neem contact op

Sponsoring

Met het sponsoren van (sport)verenigingen geeft Edad uiting aan haar betrokkenheid bij culturele, maatschappelijke en sportieve initiatieven. Wij sponsoren op dit moment de volgende verenigingen.

over-ons-sponsoring-dordrechts-museum-edad.jpg
over-ons-sponsoring-marathon-rotterdam-edad.jpg
over-ons-sponsoring-oranje-wit-edad.jpg
over-ons-sponsoring-roparun-edad.jpg
over-ons-sponsoring-voetbalverening-wieldrecht-edad.jpg
Scroll naar boven