Referenties

sterren2-recensies-home-edad.png

Schoolreis naar Drievliet

Wij hebben het enorm naar onze zin gehad en het weer zat gelukkig ook mee.
Alles was super geregeld, zoals altijd vanuit Edad. Wij zullen wederom een aanvraag bij jullie indienen voor komend schooljaar.

N. Bes-Monk - Yulius de Wilgen

sterren2-recensies-home-edad.png

Kampvervoer naar Boekel

Wij waren meer dan tevreden met de door Edad geboden service, alles verliep perfect! Vanavond buigt de commissie zich over een mogelijk vervolg van het kamp (dit jaar 40 jaar op dezelfde locatie), mogelijk op een andere locatie. Mocht dit betekenen dat wij wederom busvervoer in moeten zetten dan zullen wij jullie zeker benaderen.

S. Maissan-Schepers - Voetbalvereniging Wieldrecht

sterren2-recensies-home-edad.png

Schoolreizen

In reactie op uw wil ik melden dat de begeleidende collega’s heel tevreden waren over de gang van zaken wat betreft de schoolreizen.

Het was fijn dat de kaartjes door de buschauffeur geregeld waren en dat de kinderen zo konden doorlopen. Wat ons betreft, volgend jaar weer!

Edith Visser - Wellant College

sterren2-recensies-home-edad.png

Schoolreizen

Ons schoolreisje is prima verlopen, de drie bussen waren prima op tijd en hebben ons keurig naar de bestemming gebracht en ook weer opgehaald.

Kathleen Derks - IKC Wereldwijs

sterren2-recensies-home-edad.png

Busreis naar Keulen

Dank voor uw mail en u kunt ons zeker tot de tevreden klanten rekenen. De reis verliep soepel, de chauffeur was uiterst vriendelijk, behulpzaam en reed prima! Hij kon ons op een mooi punt afzetten en daar ook weer ophalen.

A.J. Dekker - Wartburg College

sterren2-recensies-home-edad.png

Kerstuitje naar Arnhem

Wij zijn absoluut tevreden met de keuze Edad. Johan is een buschauffeur waarbij alles mag en kan (tot op zekere hoogte natuurlijk). We hadden leuke muziek, gezellige lichtjes, helemaal in stijl van ons kerstuitje. Als wij binnenkort weer een bus nodig hebben, zal ik jullie weer benaderen.

S. Julianus - TTA International

sterren2-recensies-home-edad.png

Busreis naar Den Hout

Wij willen jullie heel erg bedanken voor de ritten die we vorige week met de Edad gehad hebben. Zowel op de heenweg als op de terugweg hebben we een hele vriendelijke chauffeur gehad. Op de terugweg gingen de muziek en de discolampen aan en mochten de gordijnen dicht. De kinderen hebben het nog steeds over de ‘partybus’ :-) Kortom, het vervoer was naar volle tevredenheid.

Jeanette Bezemer - De Tweestroom

sterren2-recensies-home-edad.png

Busvervoer naar Rotterdam

Wij waren zeer tevreden over de service (juiste tijd, goede bus, prettige chauffeur). Wij zullen zeker in de toekomst vaker gebruik maken van jullie diensten.

M. Van der Eerden - Tsubakimoto Europe B.V.

sterren2-recensies-home-edad.png

Pendelvervoer Alblasserdam - Zwijndrecht

Bus was op afgesproken tijden aanwezig, was schoon en zag er verzorgd uit. Buschauffeur was vriendelijk, goedlachs en stond ieder vriendelijk en correct te woord. Dus uw aandeel in het busvervoer is naar wens verlopen en ik zal zeker weer, indien wij personenvervoer in gaan zetten, naar u bellen voor een bus.

O. van de Klippe - KWS B.V. & Timmer-Verzijl B.V.

Scroll naar boven