Walibi Holland

Spelen gaat nooit vervelen!

Lost Gravity is de nieuwste achtbaan van Walibi. Hij is 32 meter hoog en behaalt een snelheid van wel 87 km per uur! Hiermee is het de 4e snelste achtbaan van Nederland. De muziek rond de achtbaan is gemaakt door de Nederlandse-Poolse rapper Mr. Polska.

De echte thrillseekers zitten ook in 2017 goed bij WalibiHolland: geweldige rollercoasters- en thrillrides. Hoewel, zitten... je vliegt meer dan je zit en je maakt duizelingwekkende vluchten, suist met grote snelheid alle kanten op, van links naar rechts, op en neer en over de kop.

Inbegrepen bij deze schoolreis

  • Het vervoer per touringcar
  • Entree Walibi Holland

Basisonderwijs:

Vanaf € 33,00 per persoon
Iedere 10e persoon is gratis!

Voortgezet Onderwijs:

Vanaf € n.t.b. per persoon
Twee personen per bus zijn gratis
Halloween Fright Nights op aanvraag

Offerte aanvragen

Park informatie

Xpress: Platform 13

Platform 13 is al jaren buiten gebruik, en niet zonder reden. Er gebeuren onverklaarbare dingen. Je loopt over het metrostation en wordt geleid naar het platform. De metro komt eraan. Wat doe je? Stap je in de snelheidsduivel? Dit kan weleens je laatste rit zijn… Door de nieuwe thematisering van de ride worden je zintuigen van begin tot eind geprikkeld...

Mega Coaster Goliath!

Handen in de lucht terwijl uw leerlingen binnen 3 seconden van 0 naar 90 km per uur gelanceerd worden. Ze schreeuwen het uit in Space Shot nadat ze van het uitzicht hebben genoten en in Excalibur gaan ze zo vaak over de kop dat ze het verschil vergeten tussen boven en onder. Beleef een vrije val in de Megacoaster Goliath, ga het watergevecht aan in de Splash Battle, vlieg over de kop in de El Condor en geniet van het prachtige uitzicht in het reuzenrad.

Ben je een durfal of doe je het liever rustiger aan? Walibi Holland biedt voor iedereen een uitdagende dag met 40 attracties en elk jaar nieuwe, spannende shows.

De lunch

Een frites mét en frisdrank kost € 4,75 per persoon, een frites mét is € 3,00 en een raketje € 1,25.

Openingstijden

Walibi Holland is geopend vanaf 10.00 uur. De openingsdagen in april, mei, september en oktober op aanvraag of kijk op Walibi.nl.

Vertrek- en aankomsttijden

In overleg, in principe mag u zelf kiezen

Offerte aanvragen

Andere schoolreizen

dippiedoe-groot.jpg

Alle parken

openlucht-museum-groot.jpg

Openluchtmuseum

burgers-zoo-groot.jpg

Burgers' Zoo

speelpark-oud-valkeveen-groot.jpg

Speelpark Oud Valkeveen

Scroll naar boven