Toverland

It is Magic!

Een nieuwe bestemming in onze brochure is Toverland, een deels overdekt park met een goede sfeer en leuke attracties. Toverland is gelegen in het Limburgse Sevenum, op een goed half uur rijden vanaf Eindhoven. 

Attractiepark Toverland heeft van alles in huis: van spannende achtbanen voor de waaghalzen tot uitdagende klimtoestellen voor de kleinere avonturiers. Er zijn waterbanen, glijbanen, een bobbaan en een uitdagend survivalparcours. Door het grote aanbod van de binnen- én buitenattracties beleven kinderen van uiteenlopende leeftijden de dag van hun leven.

Inbegrepen bij deze schoolreis

  • Het vervoer per touringcar
  • Entree van Toverland

Vanaf €32,50 per persoon
Iedere 10e persoon is gratis!
Reservering na 31-03-2020: toeslag €1,00 p.p.

Offerte aanvragen

Park informatie

Binnen- en buitenplezier

Toverland telt meer dan 30 binnen- en buitenattracties, waaronder Troy: de snelste, langste en hoogste houten achtbaan van de Benelux! Ga op avontuur in het Land van Toos en in Magic Forest en ontdek de spannende attracties van de Magische Vallei en Troy Area. Ook met wat minder weer biedt Toverland volop plezier. Met alle attracties en shows voor jong en oud, beleeft iedereen in Toverland een magisch mooie dag.

Magische krachten?

Schuilt er een echte heks of tovenaar in jou? Ontdek je magische krachten in het Toverhuis of waag een ritje op een supersnelle motor in de unieke lanceerachtbaan Booster Bike. Even afkoelen? Stap in de wildwaterbaan Backstroke waar je tocht in een boomstam eindigt met een splash van wel 15 meter!

Door de gezelligheid en het aanbod van binnen- en buitenattracties beleeft een ieder hier een mooie dag. Geen wonder dat Toverland steeds populairder wordt. In de zomer van 2018 breidt Toverland nog uit met het nieuw themagebied ‘Avalon’ en wordt het park 1,5 maal zo groot.

De lunch

Frietjes met fritessaus en een snack kost €4,60 per persoon, alleen frietjes met fritessaus €2,40 en een waterijsje €1,00. Consumptiebonnen voor warme dranken voor de begeleiders kosten €2,20 per stuk.

Openingstijden

Toverland is geopend vanaf 1 april maart t/m 1 november 2019 van 10.00 tot 17.00 uur.

Vertrek- en aankomsttijden

In overleg, in principe mag u kiezen.

Offerte aanvragen

Andere schoolreizen

plaswijckpark-groot.jpg

Alle parken

avifauna-groot.jpg

Avifauna

julianatoren-groot.jpg

Julianatoren

walibi-holland-groot.jpg

Walibi Holland

Scroll naar boven