Safari Beekse Bergen

Afrika, gevaarlijk dichtbij!

In Safaripark Beekse Bergen bevinden we ons in het kloppende hart van Afrika. In dit wildpark leven 1250 dieren in een natuurlijke omgeving. We zien grommende leeuwen, borsttrommelende gorilla’s, enorme olifanten, spectaculaire roofvogels en veel meer!

Met de (eigen) bus rijden we door het Safaripark en dat is een spannend avontuur! Luipaarden sluipen langs, giraffen komen nieuwsgierig kijken en zebra’s tonen ons hun zwarte strepen. Halverwege bij het Kongo Restaurant is de Roofvogelshow, de Safariboot en de wandelsafari. Het tweede deel van de bussafari voert langs de paardantilopen en de leeuwen. Een safarigids (Ranger) die tijdens de rit boeiende weetjes vertelt kost €65,00 per ranger per bus.

 

Inbegrepen bij deze schoolreis

  • Vervoer per touringcar
  • Entree met rondrit Safaripark

Vanaf €25,25 per persoon
Iedere 10e persoon is gratis!
Korting voor groepen vanaf 100 personen

Offerte aanvragen

Park informatie

De Wandelsafari

Op de kilometerslange wandelsafari passeren we chimpansees, olifanten, leeuwen en pinguins. We hebben indrukwekkende vergezichten over de savannes. Er zijn ook diverse speeltuintjes. Aan het eind kunnen we kiezen voor de safariboot of om via de andere route terug te lopen. 

De Roofvogelshow... bukken!

Via kronkelige paden komen we bij de spectaculaire roofvogelshow. Voel de vleugels van de roofvogels rakelings boven je hoofd terwijl de Valkenier vertelt over hoe ze jagen en zweven. Er zijn shows om 11.30 uur, 12.45 uur en 15.00 uur (checken op de dag zelf).

De Safariboot

Vanaf de rivier zien dieren er weer anders uit. De boot vaart in 30 minuten heen en weer tussen de ingang en het Kongo Restaurant. U kunt op beide punten in- en uitstappen.

Speelland Beekse Bergen

Dat is een speeltuin op korte afstand van het Safaripark, met ondermeer een zandstrand, zwemwater en diverse attracties die variëren van schommelen en trampoline springen tot minigolf en de ballenberg. De toeslag voor Speelland bedraagt €2,20 per persoon.

De lunch

Een Bouwsteen bestaat uit een patatje mét en een blikje Sisi en kost €4,00 per persoon. Een patatje is €2,50 en een ijsje €1,00.

Openingstijden

Het Safaripark is het hele jaar geopend, de roofvogelshow en de Safariboot vinden plaats van april tot oktober. Speelland is geopend vanaf april tot september (niet dagelijks).

Vertrek- en aankomsttijden

In overleg, u mag zelf kiezen

Offerte aanvragen

Andere schoolreizen

linnaeushof-groot.jpg

Alle parken

diergaarde-blijdorp-groot.jpg

Diergaarde Blijdorp

duinrell-groot.jpg

Duinrell

plaswijckpark-groot.jpg

Plaswijckpark

Scroll naar boven