Safari Beekse Bergen

Afrika, gevaarlijk dichtbij!

In Safaripark Beekse Bergen bevinden we ons in het kloppende hart van Afrika. In dit wildpark leven 1250 dieren in een natuurlijke omgeving. We zien grommende leeuwen, borsttrommelende gorilla’s, enorme olifanten, spectaculaire roofvogels en veel meer!

Met de (eigen) bus rijden we door het Safaripark en dat is een spannend avontuur! Luipaarden sluipen langs, giraffen komen nieuwsgierig kijken en zebra’s tonen ons hun zwarte strepen. Halverwege bij het Kongo Restaurant is de Roofvogelshow, de Safariboot en de wandelsafari. Het tweede deel van de bussafari voert langs de paardantilopen en de leeuwen. Een safarigids (Ranger) die tijdens de rit boeiende weetjes vertelt kost €65,00 per ranger per bus.

 

Inbegrepen bij deze schoolreis

  • Vervoer per touringcar
  • Entree met rondrit Safaripark

Vanaf €25,65 per persoon
Iedere 10e persoon is gratis!
Reservering na 31-03-2020: toeslag €1,65 p.p.
Korting voor groepen vanaf 100 personen

Offerte aanvragen

Park informatie

De Roofvogelshow... bukken!

Via kronkelige paden komen we bij de spectaculaire roofvogelshow. Voel de vleugels van de roofvogels rakelings boven je hoofd terwijl de Valkenier vertelt over hoe ze jagen en zweven. Er zijn meestal shows om 11.30 uur, 12.45 uur en 15.00 uur (checken op de dag zelf).

De Wandelsafari

Op de kilometerslange wandelsafari passeren we chimpansees, olifanten, leeuwen en pinguïns. We hebben indrukwekkende vergezichten over de savannes en er zijn ook diverse speeltuintjes. Aan het eind kunnen we kiezen voor de safariboot of om via de andere route terug te lopen.

De Safariboot

Vanaf de rivier zien dieren er weer anders uit. De Safariboot vaart in 30 minuten heen en weer tussen de ingang en het Kongo Restaurant. U kunt op beide punten in- en uitstappen.

Speelland Beekse Bergen

Speelland is een speeltuin vlakbij het safaripark, met zandstrand, zwemwater en attracties die variëren van schommelen en trampoline springen tot minigolf en de ballenberg. De toeslag voor Speelland bedraagt €3,35 per persoon. De dag wordt wel erg vol als u ook Speelland aandoet.

De lunch

De lunch bestaat uit een patatje mét en Sourcy Fruitwater en kost €4,50 per persoon, een los patatje mét is €2,75 en een raketje €1,00.

Openingstijden

Het Safaripark is voor schoolreisjes geopend van 1 april t/m oktober 2019. Speelland is geopend van april tot september (niet dagelijks).

Vertrek- en aankomsttijden

In overleg, u mag zelf kiezen

Offerte aanvragen

Andere schoolreizen

linnaeushof-groot.jpg

Alle parken

diergaarde-blijdorp-groot.jpg

Diergaarde Blijdorp

duinrell-groot.jpg

Duinrell

plaswijckpark-groot.jpg

Plaswijckpark

Scroll naar boven