Plaswijckpark

Een dag vol buiten- en binnenpret!

Een schoolreisje naar Plaswijckpark betekent plezier en gezelligheid in een mooie, natuurlijke omgeving. De kids kunnen naar hartenlust spelen en ontdekkingen doen over de natuur en de dieren om ons heen.

Ga van de supersnelle Kangaroetsjjj, in de ouderwetse carrousel of vlieg over het water in de kabelbaan. De klimtorens, reuzenschommels en diverse andere speeltoestellen bieden vertier voor iedereen. Overzichtelijk en veilig: vanaf het terras bij het restaurant houdt u een oogje in het zeil.

 

Inbegrepen bij deze schoolreis

  • Vervoer per touringcar
  • Entree Plaswijckpark 

Vanaf €21,75 per persoon
Iedere 10e persoon is gratis!

Offerte aanvragen

Park informatie

Speelwijck

In de Verkeerstuin kunnen de kids zich uitleven op de skelters en komen ze onderweg van alles tegen. En ben je oververhit geraakt van het skelteren? Ga dan lekker spetteren in de Havenspeeltuin. Spelen in en om het water, zoveel waterplezier heb je niet vaak!

Het Huis in de Heuvel

Trampoline springen op de bedden in de slaapkamer van Oma en Opa Plas, badschuim spuiten in de badkamer, klauteren en kruipen door geheime tunnels en gangen. Nu kun je ook bij wat minder weer lekker de beest uithangen in dit grote speelhuis met wel 2000 m² binnenpret.

Dierenwijck

In de vernieuwde Dierentuin van Plaswijckpark vind je 50 diersoorten zoals apen en wallaby’s. Sommige zijn bekend, zoals zwarte zwanen en otters, maar weet je ook wat een vari, een nandoe of een alpaca is?

Educatieve programma’s

Plaswijckpark biedt twee educatieve programma’s. Omgetoverd worden tot een heuse kabouter in ‘Kabouterpad’ (groep 1-3) of ‘Word Superspeurder’ (groep 3-6). Hierbij gaan de kids langs de dieren van Boer Arie op zoek naar een geheim voorwerp. De kosten zijn €3,70 per kind.

Het Plaswijck Arrangement

Het arrangement bestaat uit een portie patat óf een portie poffertjes, een pakje Taksi en een waterijsje en kost €3,15 per persoon.

Openingstijden

Plaswijckpark is van 25 maart t/m 28 oktober 2019 dagelijks geopend van 10.00 - 17.00 uur.

Let op: als u in 2018 ook naar Plaswijckpark bent geweest krijgt u korting!

Vertrek- en aankomsttijden

In overleg, u mag zelf kiezen

Offerte aanvragen

Andere schoolreizen

avifauna-groot.jpg

Alle parken

linnaeushof-groot.jpg

Linnaeushof

dolfinarium-groot.jpg

Dolfinarium

efteling-groot.jpg

Efteling

Scroll naar boven