Natuurschool

We dragen de natuur op handen!

De Natuurschool biedt dit jaar een locatie aan waar kinderen een onvergetelijke dag kunnen hebben: Noordwijk aan Zee! Een dag waarvan de kinderen na afloop zeggen: Dit is de leukste schoolreis die we ooit hebben gehad!

Een schoolreis met de Natuurschool is een belevenis! Samen met je klas, juf of meester en een echte Natuurschool-gids beleef je de natuur als nooit te voren. Op een leuke manier leer je dingen over eekhoorns, vossen, mieren en wolven, maar ook over de zee, vissen en zeehonden. Leren terwijl je plezier hebt, want het is en blijft een echte schoolreis!

Inbegrepen bij deze schoolreis

  • Het vervoer per touringcar (de bus blijft erbij)
  • Programma en begeleiding van de Natuurschool

Vanaf €27,50 per persoon
Iedere 10e persoon is gratis

Offerte aanvragen

Park informatie

Natuurschool-gidsen

Elke klas krijgt zijn eigen (v)aardige Natuurschool-gids, vanaf de ontvangst tot het uitzwaaien. De leerkrachten en ouders hebben een ondersteunende taak. U ontvangt enkele weken voor de schoolreis van de Natuurschool een draaiboekje met daarin alle benodigde informatie.

Strandprogramma

Op het strand van Noordwijk gaan we met een sleepnet vissen op krabben, garnalen en allerlei andere zeediertjes. De gids vertelt leuke verhalen over de dieren die we gevangen hebben. De kinderen kunnen tussendoor lekker dollen of relaxen op het strand. Neem ballen en frisbees mee.

Duinprogramma

Vlakbij zee, in het duinbos, leven eekhoorns, vossen, bosmieren en misschien ook wolven. Tijdens de uitdagende activiteiten die er plaatsvinden kom je over deze dieren van alles te weten. Voor elke groep heeft de Natuurschool een passend programma. Kleuters kunnen eventueel een half programma doen.

Tijdsduur op locatie Noordwijk: 10.00 tot 15.00 uur (groep 1 t/m 8). Tussen de middag is er 45 minuten pauze. Er zijn gratis toiletten en een strandpaviljoen met ijs en patat (extra).

Offerte aanvragen

Andere schoolreizen

plaswijckpark-groot.jpg

Alle parken

avifauna-groot.jpg

Avifauna

julianatoren-groot.jpg

Julianatoren

walibi-holland-groot.jpg

Walibi Holland

Scroll naar boven