Julianatoren

Julianatoren is te gek!

De Julianatoren in Apeldoorn is, volgens zeggen, één van de leukste en veiligste pretparken van Nederland. Jul de Muis heeft 60 attracties uitgekozen om ieder kind een onvergetelijke dag te bezorgen.

In het bijzonder voor kinderen tot een jaar of acht is er van alles te beleven. Een spannende rit in de Super Achtbaan van Jul de Muis, genieten van het schitterende uitzicht vanuit het Reuzenrad of een spannende tocht in de Dino Toer langs levensechte dinosaurussen! En natuurlijk lekker spelen, klimmen, glijden en klauteren in de kleurrijke, veilige speeltuin.

Na te zijn omgetoverd tot piepkleine muisjes geniet jong en oud van de vrolijke voorstelling in Magic Music Mouse Show. In de sfeer van piraten, de zee en pruttelende bootjes is een tocht met Jul’s Piratenshow Moby Dick heel spannend. De Tollende Hoed biedt tol- en draaiplezier.

 

Inbegrepen bij deze schoolreis

  • Vervoer per touringcar
  • Entree Julianatoren
  • Gratis drankje en/of koffie/thee

Vanaf €26,00 per persoon
Iedere 10e persoon is gratis!
Reservering vanaf 01-02-2020: toeslag €0,50 p.p.
Reservering vanaf 01-03-2020: toeslag €1,00 p.p.

Offerte aanvragen

Park informatie

Allerkleinsten

Ook aan de allerkleinsten is gedacht. Ze maken een tochtje langs de kabouters in Kabouterland en rijden als een cowboy op hun paard. Of willen ze misschien hun eerste rijles nemen in de mini botsauto’s?

Jul’s Picknickbos

In Jul’s Picknickbos staan picknickbanken met boxen voor de jassen en de tassen. De meegebrachte boterhammetjes kunnen hier worden opgepeuzeld, maar er is ook een speciale aanbieding voor de lunch (een patatje mét en een ijsje) voor €2,75 per persoon.

Met een blij gezicht

Zo gaat iedereen aan het einde van de dag weer naar de bus. Vergeet niet Jul en Julia om een handtekening of een knuffel te vragen.

Openingstijden

Julianatoren is geopend van 19 april t/m 30 september 2019. De grot en overdekte speelplaats gaan om 10.00 uur open, om 10.15 uur start de openingsshow van Jul en Julia waarna alle attracties toegankelijk zijn.

Vertrek- en aankomsttijden

In overleg, u mag zelf kiezen

Offerte aanvragen

Andere schoolreizen

avifauna-groot.jpg

Alle parken

linnaeushof-groot.jpg

Linnaeushof

dolfinarium-groot.jpg

Dolfinarium

efteling-groot.jpg

Efteling

Scroll naar boven