Avonturenpark Hellendoorn

Kom maar langs als je durft!

Avonturenpark Hellendoorn is een van de populairste schoolreisbestemmingen in het oosten van Nederland. Het park heeft ruim 30 attracties en voor elk wat wils: spetterende waterpret in één van de wildwaterbanen Wild Waterval of Sungai Kalimantav?

Liever razendsnel in één van de achtbanen: Tornado, Donderstenen of Rioolrat? Of achterover zitten en samen genieten van de show van Kareltje & Jasmijn. Hellendoorn biedt jong en oud een leuk avontuur.

Inbegrepen bij deze schoolreis

  • Het vervoer per touringcar
  • Entree van Avonturenpark Hellendoorn

Prijs op aanvraag
Iedere 10e persoon is gratis!

Offerte aanvragen

Park informatie

Dreumesland

De kleinste avonturiers beleven de grootste avonturen in Dreumesland, alleen toegankelijk voor kinderen tot 1.20 meter. De Bereboom is de plek waar ze de parkmascotte Baba en Bella kunnen ontmoeten. Verder is er een reuzenrad, draaimolens en kunen ze een rondritje maken met de postkoets of met de grote rode truck. Ook van de grote speeltuin krijgen ze nooit genoeg.

Aquaventura Slidepark

Vanaf juni 2018 kan de schoolreis bij mooi weer uitgebreid worden met een bezoek aan het Aquaventura Slidepark, een waterspeelplaats met elf glijbanen: drie speciaal voor kinderen en de acht andere wat meer spectaculair. De toeslag voor Aquaventura bedraagt €2,00 per persoon.

De lunch

Een patatje mét, een frikadel en een pakje Capri Sun kost €2,80 per persoon. Een los patatje mét is €1,50 en een ijsje €1,00.

Openingstijden

Avonturenpark Hellendoorn is vanaf 19 april tot 25 oktober 2019 geopend van 10.00 tot 17.00 uur. In mei, september en oktober niet dagelijks geopend.

Vertrek- en aankomsttijden

In overleg, in principe mag u kiezen.

Offerte aanvragen

Andere schoolreizen

plaswijckpark-groot.jpg

Alle parken

avifauna-groot.jpg

Avifauna

julianatoren-groot.jpg

Julianatoren

walibi-holland-groot.jpg

Walibi Holland

Scroll naar boven