Schoolreisje Phantasialand

Een reis om de wereld!

Een schoolreisje naar Phantasialand in Brühl staat voor plezier, actie en avontuur! In de zes unieke themawerelden vinden we meer dan 40 spectaculaire attracties en shows van wereldklasse.

Ontdek het nieuwe themagebied Klugheim, met de twee nieuwe achtbanen. Door het mysterieuze vulkanische rotslandschap raast de Taron, de snelste multi-lanceer-achtbaan van de wereld.

Inbegrepen bij deze schoolreis

  • Het vervoer per touringcar
  • Entree Phantasialand
  • Gratis Snack Pack

Prijs op aanvraag
Twee personen per bus zijn gratis!

Offerte aanvragen

Park informatie

Deep in Africa

Vertelt geheimen van het regenwoud, de woestijn en de steppe, die we horen, zien én voelen. Pure thrill ervaren we met de Black Mamba. De Miji African Dancers zijn kwistig met hun tomeloze levensvreugde en energie. Majestueus tekenen de zandkleurige torens zich af tegen de hemel. In het pulserende hart van Afrika ontdekken we magische figuren en maskers in alle hoeken en gaatjes.

Alt Berlin

Ga op reis door het Berlijn van 1900. Geniet van de swingende klanken van Dixieland terwijl de krantenjongen de nieuwtjes van de dag verkondigt en de geur van gepofte kastanjes in de lucht hangt. De gevels van de Berlijner Boulevard en de Kaiser Platz glanzen als in een prachtige droom.

Mexico

Geheimzinnig opent de wereld van Mexico zich en verleent een kijkje in de van sagen doordrenkte tijden van vergane hoogcultuur, van de Azteken en Maya's. Boven het hart van Mexico verheft zich de imposante, enorme ruïne van een oeroude tempel.

Mystery

Mysterieuze en onheilspellende burchtcomplexen, diepe kerkers en kronkelende gangen dagen de avonturiers uit in een vergeten wereld. Hier moet je al je energie inzetten om de vreemde machten te verslaan. Daarvoor begeven we ons hoog in het Mystery Castle. In een vrije val storten we naar beneden, een mystiek avontuur.

China Town

Omgeven door een kunstzinnig landschap verrezen serene tempels, sierlijke pagodes en prachtige paleizen. Op de uitlopende daken verdrijven draken van houtsnijwerk de boze geesten. Hieris een imposante Chinese plaats ontstaan waar artiesten de verheven kunst van de Chinese acrobatiek vertonen.

Gratis Snack Pack

Iedereen ontvangt het Snack Pack met brattwurst of kipnuggets, een portie frites en een softdrink van 0,3 l.

Openingstijden

Phantasialand is dagelijks geopend vanaf 10.00 uur.

Vertrek- en aankomsttijden

Vertrek vanaf school 07.30 uur, vertrek uit het park om 16.30 uur.

Offerte aanvragen

Andere schoolreizen

archeon-groot.jpg

Alle parken

disneyland-paris-groot.jpg

Disneyland Paris

moviepark-germany-groot.jpg

Movie Park Germany

2-dagen-ardennen-groot.jpg

2 Dagen Ardennen

Scroll naar boven