Duinoord

Avontuur voor jong en oud

Duinoord is gelegen aan de Loonse en Drunense duinen en biedt een unieke all-in formule voor onbeperkt eten, drinken en activiteiten. Er is genoeg te beleven voor iedereen uit de onder- en bovenbouw. Mascotte “Mazzel” staat al bij de ingang te wachten voor een leuke foto, knuffel of high five.

Inbegrepen bij deze schoolreis

  • Het vervoer per touringcar
  • Entree Duinoord
  • Onbeperkt eten en drinken

Prijs op aanvraag
Iedere 10e persoon is gratis!

Offerte aanvragen

Park informatie

Het klimbos

Ben je een ervaren klimmer of wordt dit je eerste keer? Klimmen in het klimbos is spannend voor iedereen. Er zijn wel tien uitdagende routes voor kinderen vanaf 7 jaar en 1,30 m lengte. Iedereen wordt van begin tot eind gezekerd, of je nu op 1 meter hoogte of op het hoogste punt van wel 17 meter hoogte klimt, je bent altijd 100% veilig! Voor de kleintjes tot en met 6 jaar is er het kinderklimbos met onder meer een klimkooi, waar ze laten hoe stoer ze zijn en kunnen oefenen voor het grote werk.

Avontuurlijk schoolreisje

Buiten zijn er diverse activiteiten geschikt voor alle leeftijden om actief bezig te zijn. Springen op de Jump Arena, rijden in elektrische jeeps, elkaar natspuiten bij de Splash Tower of een mooie tijd neerzetten in het race-klimbos. Verder kun je er laserschieten (vanaf 5 jaar) , een GPS-tocht maken door het park, midgetgolf en een doolhof. Bij de vijver kan je varen met op afstand bestuurbare bootjes.

In een apart gebied in het park spelen de kleintjes in hun eigen speeltuintje. Hier vind je o.a. springkussens, trampolines, mini speelhuisjes en fietsjes. Midden in het park staat een podium en daar treedt de mascotte Mazzel een aantal keren per dag op en is er een minidisco waar de kinderen lekker kunnen dansen, springen en zingen.

Onbeperkt eten en drinken!

Op de speciale schoolreisjesdagen kan iedereen de hele dag gratis genieten van pannenkoeken, friet, desserts en dranken!

Vertrek- en aankomsttijden

In overleg, u mag zelf kiezen.

De prijs is afhankelijk van de leeftijden van de kinderen; vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen

Andere schoolreizen

linnaeushof-groot.jpg

Alle parken

diergaarde-blijdorp-groot.jpg

Diergaarde Blijdorp

duinrell-groot.jpg

Duinrell

plaswijckpark-groot.jpg

Plaswijckpark

Scroll naar boven