Drievliet

Wie wil dat nou niet?

Drievliet is al vele jaren een populaire schoolreisbestemming voor jong en oud. Het park is leuk, overzichtelijk en biedt gratis picknickplaatsen die u kunt gebruiken als verzamelplaats en om de lunch te gebruiken.

Nieuw zijn de Tijdmachine en de Chute. In de interactieve Tijdmachine maak je een fietstocht door de lucht. Hoe harder je trapt, hoe hoger je gaat. In de familietoren Chute kan een vrije val worden gemaakt van 13 meter hoogte of juist andersom afgevuurd worden naar de top. 

Inbegrepen bij deze schoolreis

  • Vervoer per touringcar
  • Entree Drievliet

Vanaf €25,00 per persoon
Iedere 10e persoon is gratis!
Reservering na 31-03-2020: toeslag €1,65 p.p.

Offerte aanvragen

Plezier voor jong en oud

Je haren wapperen in de Dynamite Express die met volle snelheid door de mijn raast. Een ieder met stalen zenuwen stapt in de spectaculaire kwal of de adembenemende draaikolk. In de Nautilus maak je een rit hoog door de lucht. Kies in de Glijbaan Brigade voor één van de drie glijbanen en suis met een bootje 15 meter naar beneden!

In het themagebied Lol Atal zijn vier attracties voor de allerkleinsten; stap in de Sleepbootjes en red de walvis. Wie kan er het hoogste springen op het Duikelduin? Lekker klimmen op de Vuurtoren, maar ook plezier beleven met de Springende Hondjes op het strand...

Het Zeebonkenhonk

Bij het gestrande passagiersschip beleven kleine en grote zeebonken spannende uren door stoer de netten te trotseren, behendig over de stormbanen te klauteren, te ontsnappen via de hangbruggen en te glijden door de buizen of te spetteren in de waterspeelplaats.

Voor de filmliefhebbers

In theater Cinemagic 5D wordt de spectaculaire animatiefilm The Lost World vertoond: een vakantie op een onbewoond eiland blijkt niet zonder zorgen. Het eiland wordt namelijk bewoond door prehistorische dinosaurussen en de reusachtige T-Rex...

Lunchpakketten

Pakket A (patatje mét en een Ola ijsje) kost €3,35 per persoon, pakket C (patatje mét en een flesje Sisi) is €4,00. Een perenijsje is €0,95 en een raketje €1,10. Een koffiebon kost €1,55.

Openingstijden

Drievliet is van 22 april t/m 1 september 2019 dagelijks geopend van 10.00 - 17.00 uur. In april en september bij voldoende belangstelling geopend op afspraak.

Vertrek- en aankomsttijden

In overleg, u mag zelf kiezen

Offerte aanvragen

Andere schoolreizen

archeon-groot.jpg

Alle parken

disneyland-paris-groot.jpg

Disneyland Paris

moviepark-germany-groot.jpg

Movie Park Germany

2-dagen-ardennen-groot.jpg

2 Dagen Ardennen

Scroll naar boven