DippieDoe

Daar willen alle kinderen naar toe!

DippieDoe in Best heeft leuke en spannende speelattracties voor kinderen tot een jaar of 10. Voor hen is bijna niets zo leuk als een schoolreisje naar DippieDoe. Want bij mooi én bij slecht weer is DippieDoe een dagje spelen, lachen en genieten.

Het spannende klimparcours is een attractie van het grote buitenspeelpark van wel 22.000 m². Ruimte genoeg voor een skelterbaan en een minigolf. Bijna elk jaar vind je hier nieuwe attracties, zoals de Challenger, de DropZone, de Rockin’Tug en de spannende waterglijbaan AquaSplash! 

Inbegrepen bij deze schoolreis

  • Vervoer per touringcar
  • Entree DippieDoe

Vanaf € 26,75 per persoon
Iedere 10e persoon is gratis!

Offerte aanvragen

De Angry Birds zijn geland!

Het buitenspeelpark is pas vernieuwd en er kan nu gespeeld worden met de nieuwste speeltoestellen van Angry Birds. Swingen, klimmen en glijden tot je helemaal voldaan bent. En als je een beetje moe bent van het spelen, ga je lekker uitrusten in de kinderbioscoop.

Binnenspeelland vergroot

Ook het binnenspeelland is flink uitgebreid. Met de nieuwe speelhal erbij telt DippieDoe nu wel vijftig attracties! Daarmee is het één van de grotere in- & outdoor speelparken van Nederland.

DippieDoe is voor alle leeftijden

Voor de allerkleinsten is er een speelhoek binnen en een veilige kleuterhaven buiten. De grotere kinderen beleven volop speelplezier in de kinderkermis, met flitsende botsauto’s waarin je kunt laten zien dat je tegen een stootje kunt. Heb je trouwens de Moontower al ontdekt? Die gaat tot aan het dak van DippieDoe! Ook de draaimolens en de ballonnenmolen zijn leuk. Bij DippieDoe kom je tijd tekort.

De DippieDoe-lunch

Het snackmenu met frietjes, snackjes en ranja kost € 3,95 per persoon, een ijsje € 1,00.

Openingstijden

Familiepark DippieDoe is geopend vanaf 10.00 uur. De openingstijden in april en september zijn op aanvraag.

Vertrek- en aankomsttijden

In overleg, u mag zelf kiezen

Offerte aanvragen

Andere schoolreizen

avifauna-groot.jpg

Alle parken

linnaeushof-groot.jpg

Linnaeushof

dolfinarium-groot.jpg

Dolfinarium

efteling-groot.jpg

Efteling

Scroll naar boven