Schoolreisje DierenPark Amersfoort

Een schoolreis vol avontuur!

Hoor je van ver de dino’s al brullen? In het DinoBos ontdek je 75 levensechte dinosauriërs. Test of jij sneller bent dan de T-rex en zweef mee met de vliegende dino’s. De opvallende Brachiosaurus is twaalf meter hoog en 27 meter lang, die kun je niet missen.

In Dierenpark Amersfoort wonen 150 verschillende diersoorten die je van dichtbij kunt bekijken: leeuwen, neushoorns, stokstaartjes, giraffen, noem maar op. Je ziet de dieren van heel dichtbij, alleen door een glazen wand gescheiden sta je neus aan neus. Bij de giraffen in de Savanne sta je op gelijke hoogte en kijk je dus recht in hun ogen.

Inbegrepen bij deze schoolreis

  • Vervoer per touringcar
  • Entree DierenPark Amersfoort
  • Speurtocht en ritje met het treintje of Carrousel

Vanaf €22,45 per persoon
Iedere 10e persoon is gratis!

Offerte aanvragen

Een dag vol dieren en avontuur!

Laat je betoveren door de ingewikkelde gangenstelsels van parasolmieren, ontmoet de olifantenfamilie en loop tussen de nachtdieren in de donkere nacht. Ooit een spin gevoeld? Misschien ben jij die mazzelaar die bij de Koele Knuffels een spin of slang mag vasthouden. Of bezoek je de geiten, schapen en konijnen die je kunt aaien.

Klim Alles-route

Klim omhoog, sta oog in oog met de beren en glij dan weer naar beneden. Deze spannende route is bedoeld voor stoere kinderen die de dieren eens op een andere manier willen ontdekken. Weg van de gebaande paden loop je op de wiebelende touwbrug op 3,5 meter hoogte.

Snavelrijk

In DierenPark Amersfoort staat de grootste volière van Nederland: Snavelrijk. In dit enorme verblijf loop je tussen de maraboes, gierenkroeskoppelikanen en zwarte ibissen. In de doorloopvolière is het vierde deel van de Klim alles-route te vinden. Tijdens deze avontuurlijke route loop je het risico op natte voeten als je via het vlot en de springstenen een weg over het water moet vinden.

Extra's

De lunch met een patatje mét, frisdrank en een ijsje kost €4,00 per persoon. Een los patatje kost €2,75 en een ijsje €1,00. Een speurtocht kost €1,00 per persoon en een ritje met de Berenboemel ook €1,00.

Openingstijden

DierenPark Amersfoort is van 25 maart t/m 28 oktober 2019 dagelijks geopend van 09.00 - 18.00 uur.

Vertrek- en aankomsttijden

In overleg, u mag zelf kiezen

Offerte aanvragen

Andere schoolreizen

linnaeushof-groot.jpg

Alle parken

diergaarde-blijdorp-groot.jpg

Diergaarde Blijdorp

duinrell-groot.jpg

Duinrell

plaswijckpark-groot.jpg

Plaswijckpark

Scroll naar boven