Schoolreisje Bobbejaanland

Al 50 jaar het plezantste land!

Op zoek naar een spectaculair schoolreisje? In Lichtaart, net over de Belgische grens ligt Bobbejaanland: één van de populairste pretparken van Europa. DIZZ is de nieuwste attractie, gebouwd naar aanleiding van de 50e verjaardag van dit plezantste land. Wie er in heeft gezeten zal zijn leven verdelen in de tijd voor DIZZ en de tijd na DIZZ... 360 graden draai je rond, terwijl je tussen de bomen heen en weer wordt geslingerd op een hoogte van 17 meter en met een snelheid van 55 km per uur!

Meer dan 40 attracties vinden we in Bobbejaanland, waaronder 7 rollercoasters. De spectaculaire Sledge Hammer, de 25 meter vrije val van de Typhoon, over het water vliegen in de Dreamcatcher. En dan hebben we de overdekte attracties nog niet genoemd: waterpret in de Banana Battle, een superrit in (r)Evolution, op jungletocht in de Indiana River of griezelen in het 4D theater… 

Inbegrepen bij deze schoolreis

  • Het vervoer per touringcar
  • Entree Bobbejaanland

Basisonderwijs:

Vanaf € 31,00 per persoon
Iedere 10e persoon is gratis!

Voortgezet Onderwijs:

Vanaf € n.t.b. per persoon
Twee personen per bus zijn gratis!

Offerte aanvragen

King Kong

Wie de jungle in trekt, ontmoet de 12 meter hoge spectaculaire King Kong die klaar staat om een buslading avonturiers door elkaar te schudden en boven zijn hoofd rond te zwaaien... Gelukkig kun je na die reusachtige pret even rustig bijkomen in de exotische Bamboe Bar.

Nat of niet?

Iedereen is ondersteboven van de Typhoon, de Dreamcatcher of de Oki Doki, maar zeker en vast maak je ook een spetterende rit in de El Rio, de Wildwaterbaan en de Indiana River. Veel overdekte attracties zorgen er weer (of geen weer) voor dat uw bezoek aan Bobbejaanland niet in het water valt.

Shows

Naast alle te gekke attracties staan er in Bobbejaanland ook veel plezante evenementen op het programma: optredens, dansfeesten, griezelparades, teveel om op te noemen. De leerlingen zullen zich geen seconde vervelen.

De lunch

Bonnen voor een patatje mét kosten € 2,50 p.p., voor frisdrank (30cl) € 1,85 en voor een waterijsje € 1,25.

Openingstijden

Bobbejaanland is geopend vanaf 10.00 uur, echter niet op alle dagen. Raadpleeg hiervoor de kalender op www.bobbejaanland.be.

Vertrek- en aankomsttijden

In overleg, in principe mag u zelf kiezen

Offerte aanvragen

Andere schoolreizen

archeon-groot.jpg

Alle parken

disneyland-paris-groot.jpg

Disneyland Paris

moviepark-germany-groot.jpg

Movie Park Germany

2-dagen-ardennen-groot.jpg

2 Dagen Ardennen

Scroll naar boven