Schoolreisje Avonturenpark Molenwaard

Waar spelen ontdekken is!

Een blokje kaas. Een glas chocolademelk. Of een kant-en-klare pannenkoek. Snel langs de supermarkt, en de kast is weer gevuld. Vanzelfsprekend, toch? Echter weten kinderen vaak niet meer waar melk écht vandaan komt of ze denken dat spinazie in ‘deelblokjes à la crème’ groeit.

Ga nu met je leerlingen naar de mooie Hollandse polder en ontdek alles over de boerderij, de natuur, de tuin én de dieren bij Avonturenboerderij Molenwaard in Groot-Ammers.

Inbegrepen bij deze schoolreis

  • Het vervoer per touringcar
  • Entree van Avonturenpark Molenwaard
  • Boerderijdiploma
  • Digitaal lespakket voor in de klas

Vanaf €19,00 per persoon
Iedere 10e persoon is gratis!
Reservering na 31-03-2020: toeslag €0,65 p.p.

Offerte aanvragen

Park informatie

Waar spelen ontdekken is!

Hoe legt een kip een ei? Is een tomaat groente of fruit? En hoe maken bijen honing? Tijdens een avontuurlijke tocht door het park maken de leerlingen spelenderwijs kennis met diverse aspecten van het Hollandse landleven. Van koeien melken, kaas maken en vogels kijken tot bootje varen, pony rijden en in het wilgendoolhof verdwalen. Met haar breed aanbod aan buitenactiviteiten prikkelt Avonturenboerderij Molenwaard de natuurlijke nieuwsgierigheid van alle kinderen in de leeftijd van 2 tot 10 jaar. Aan het eind van de dag verlaten de leerlingen het park met hun welverdiende boerderijdiploma, en zijn ze een écht boertje of boerinnetje net als Fien & Teun.

Fien & Teun (extra bij het schoolreisarrangement)

Ontmoet Fien en Teun, het vrolijke boertje en boerinnetje! De verhaaltjes van de twee boerenkinderen dienen als rode draad voor de humorvolle, speelse wijze van de educatieve activiteiten bij Avonturenboerderij Molenwaard. Op hoogseizoendagen komen Fien en Teun zelf ook langs voor een dikke knuffel, een leuke foto én een optreden in hun eigen theater met de interactieve, vrolijke minishow over het leven op de boerderij.

Schoolreisarrangement

Het schoolreisarrangement bestaat uit de minishow met Fien en Teun, een patatje mét, een drankje en een ijsje en kost €3,45 per persoon extra.

Openingstijden

Avonturenpark Molenwaard is het hele jaar geopend vanaf 10.00 uur. Op maandag gesloten.

Vertrek- en aankomsttijden

In overleg, u mag zelf kiezen

Offerte aanvragen

Andere schoolreizen

archeon-groot.jpg

Alle parken

disneyland-paris-groot.jpg

Disneyland Paris

moviepark-germany-groot.jpg

Movie Park Germany

2-dagen-ardennen-groot.jpg

2 Dagen Ardennen

Scroll naar boven