Schoolreisje Avifauna

Zie ze vliegen!

In Avifauna ontmoet je uilen, piepkleine kolibries, enorme struisvogels, stoere zeearenden en nog meer vogels uit de hele wereld. Zie ze vliegen tijdens de vogeldemonstratie en zie hoe de verzorgers de pinguins en pelikanen te eten geven.

Hoe opent een gier een ei? Hoe hard vliegt een valk? Je leert het tijdens de vogeldemonstratie, waarin de vogels hun natuurlijke gedrag laten zien. Met een (gratis) cupje nectar eten de lori’s uit je hand. Ook de Nachtsafari mag je niet missen, diverse nachtvolgels, waaronder de bijzondere kiwi’s, leven hier in het donker. De tijden van de vogeldemonstraties en het voeren van de pinguins en pelikanen ontvang je bij aankomst.

 

Inbegrepen bij deze schoolreis

  • Vervoer per touringcar
  • Entree Avifauna inclusief alle attracties

Vanaf € 24,75 per persoon
Iedere 10e persoon is gratis!

Offerte aanvragen

Park informatie

Uitgevogeld?

Leef je uit in de reusachtige speeltuin met de hoogste glijtoren van Nederland. Klim en klauter door het woestijngebied en beleef avonturen op het jungle-eiland met attracties zoals de graafmachines, mini-auto’s en megatrampoline. Op de jungle-rivier kun je met bootjes varen. En is het slecht weer? Geen probleem, een deel van de attracties in de speeltuin is binnen.

Voor de kleintjes is er bij de speeltuin een peuterhoek en is er poppenkast met Timo Toekan en zijn vriendjes. Binnen kunnen de kids lekker spelen in het ballenbad en in de draaimolen.

De lunch

Een patatje mét kost € 1,95 per persoon, een pakje Wicky 0% € 0,80 en een ijsje € 1,00.

Openingstijden

Avifauna is geopend vanaf 10.00 uur.

Vertrek- en aankomsttijden

In overleg, u mag zelf kiezen

Offerte aanvragen

Andere schoolreizen

linnaeushof-groot.jpg

Alle parken

diergaarde-blijdorp-groot.jpg

Diergaarde Blijdorp

duinrell-groot.jpg

Duinrell

plaswijckpark-groot.jpg

Plaswijckpark

Scroll naar boven