dienst-schoolreis.jpg

Schoolreizen

Edad organiseert compleet verzorgde schoolreizen en groepsreizen in binnen en buitenland, voor zowel basisscholen als het voortgezet onderwijs. Veilig en voordelig!

Bekijk de mogelijkheden
dienst-taxivervoer2.jpg

Leerlingenvervoer

Dagelijks vervoeren wij meer dan 350 leerlingen veilig van huis naar school en vice versa. Dit doen wij al jaren met de grootst mogelijke zorg voor verschillende gemeentes en opdrachtgevers.

Bekijk de mogelijkheden
dienst-zakelijk.jpg

Bedrijfsvervoer

Edad is sinds jaar en dag gespecialiseerd in bedrijfsvervoer op maat. Wij brengen uw medewerkers dagelijks of incidenteel van en naar het werk. Stipt op tijd, met taxi of touringcar.

Bekijk de mogelijkheden
dienst-party.jpg

Partybussen

Het feest begint bij Edad al onderweg! Met een van onze partybussen naar een feest of festival? Wij hebben verschillende partybussen en partyliners voor 20 tot wel 60 personen!

Bekijk de mogelijkheden
dienst-busverhuur.jpg

Busvervoer

Voor al uw busvervoer bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verhuren minibussen en touringcars met chauffeur voor al uw busreizen. Vraag nu bij ons een vrijblijvende offerte aan!

Bekijk de mogelijkheden
dienst-taxivervoer3.jpg

Taxivervoer

Heeft u een taxi nodig? Wij hebben taxi’s en taxibusjes van 1 tot 8 personen voor uw vervoer naar bijvoorbeeld Rotterdam The Hague Airport (Zestienhoven) of Schiphol.

Bekijk de mogelijkheden
Scroll naar boven