De Spelerij & Uitvinderij

De Spelerij lijkt nergens op!

De Spelerij & Uitvinderij is een unieke plek in het bos waar de kinderen met hun fantasie een onvergetelijke dag beleven. Een bezoek aan De Spelerij is de hele dag plezier tussen de wonderlijkste speelobjecten met klimmen, klauteren, varen en broodjes bakken.

Spelend ontdekken

De Spelerij lijkt eigenlijk nergens op. In het bos staan fantasievolle voorwerpen die gemaakt zijn van gebruikte materialen. Ze bevatten allerlei mechanieken die de kinderen zelf in beweging kunnen zetten. Zo is er een hijskraan en een fontein die de kinderen zelf bedienen. Maar er zijn ook bootjes en trapvoertuigen. Sommige speelobjecten zijn overdekt, zodat de kinderen ook kunnen spelen als het regent.

De Uitvinderij 

Hier kunnen de kinderen met de aanwezige apparaten en gereedschappen zelf een product maken. Spelenderwijs maken ze kennis met vormen van techniek. Ze ontdekken hoe iets werkt en waarom. In De Uitvinderij kunnen de kinderen zagen, buigen, knippen, lassen en kunststof vervormen. De machines zijn uiteraard zo gemaakt dat kinderen er veilig mee kunnen werken.

Inbegrepen bij deze schoolreis

  • Het vervoer per touringcar
  • Programma van de Spelerij & Uitvinderij
  • Broodjes bakken en limonade

Vanaf €28,75 per persoon
Reserveringen voor 23-12-2017: korting €0,50 p.p.
Iedere 10e persoon is gratis!

Offerte aanvragen

Park informatie

Het programma 

Het programma in De Spelerij & Uitvinderij bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Iedereen gaat spelen in De Spelerij;
  • Iedereen gaat tussen de middag broodjes bakken, zoveel ze lusten (met hagelslag, jam of muisjes) en een beker ranja (diëten zijn mogelijk);
  • Groep 1 t/m 4 bezoekt ’s middags een voorstelling in het theater;
  • Groep 5 t/m 8 gaat ’s middags werken in De Uitvinderij.

Gezien de opzet van het park zijn oude kleren en stevige schoenen gewenst. Ook reservekleding kan handig zijn. Bij mooi weer kunnen de kinderen zwemkleding meenemen om in de fontein te spelen. 

Openingstijden

De Spelerij is geopend van 1 april tot 1 oktober 2018 van 09.00 tot 18.00 uur. Bij reservering het aantal leerlingen per groep doorgeven voor een goede indeling van het theater of de Uitvinderij.

Vertrek- en aankomsttijden

In overleg, u mag zelf kiezen

Offerte aanvragen

Andere schoolreizen

plaswijckpark-groot.jpg

Alle parken

avifauna-groot.jpg

Avifauna

julianatoren-groot.jpg

Julianatoren

walibi-holland-groot.jpg

Walibi Holland

Scroll naar boven