Avonturenpark Hellendoorn

Kom maar langs als je durft!

Avonturenpark Hellendoorn is een van de populairste schoolreisbestemmingen in het oosten van Nederland. Het park heeft ruim 30 attracties en voor elk wat wils: spetterende waterpret in één van de wildwaterbanen Wild Waterval of Sungai Kalimantav? Liever razendsnel in één van de achtbanen: Tornado, Donderstenen of Rioolrat? Of achterover zitten en samen genieten van de show van Kareltje & Jasmijn. Hellendoorn biedt jong en oud een leuk avontuur.

Het DrakenNest

In 2017 opende het Avonturenpark een nieuw avontuur. De avonturiers genieten van de eerste Mega Disk’o in Nederland, genaamd Het DrakenNest: neem plaats op een ronddraaiende, heen en weer slingerende schijf voor een fantastische ride. Met de komst van Het DrakenNest verwelkomde het Avonturenpark ook een nieuwe bewoonster: Hellendra, een gewetenloze en slechte draak. Ze is gek op alles wat blinkt en op haar rooftochten neemt ze alles mee wat ze te pakken kan krijgen, alleen jij kan haar stoppen…

Inbegrepen bij deze schoolreis

  • Het vervoer per touringcar
  • Entree van Avonturenpark Hellendoorn

Vanaf €27,50 per persoon
Reservering na 15-03-2018: toeslag €1,10 p.p.
Iedere 10e persoon is gratis!

Offerte aanvragen

Park informatie

Dreumesland

De kleinste avonturiers beleven de grootste avonturen in Dreumesland, alleen toegankelijk voor kinderen tot 1.20 meter. De Bereboom is de plek waar ze de parkmascotte Baba en Bella kunnen ontmoeten. Verder is er een reuzenrad, draaimolens en kunen ze een rondritje maken met de postkoets of met de grote rode truck. Ook van de grote speeltuin krijgen ze nooit genoeg.

Aquaventura Slidepark

Vanaf juni 2018 kan de schoolreis bij mooi weer uitgebreid worden met een bezoek aan het Aquaventura Slidepark, een waterspeelplaats met elf glijbanen: drie speciaal voor kinderen en de acht andere wat meer spectaculair. De toeslag voor Aquaventura bedraagt €2,00 per persoon.

De lunch

Patatje mét, een frikadel en een pakje Capri Sun kost €2,65 per persoon. Een waterijsje is €0,95. Bij reservering voor 16 maart 2018 kost een patatje €1,35.

Openingstijden

Avonturenpark Hellendoorn is vanaf 1 april tot 31 augustus 2018 dagelijke geopend van 10.00 tot 17.00 uur. September en oktober op aanvraag.

Vertrek- en aankomsttijden

In overleg, in principe mag u kiezen.

Offerte aanvragen

Andere schoolreizen

plaswijckpark-groot.jpg

Alle parken

avifauna-groot.jpg

Avifauna

julianatoren-groot.jpg

Julianatoren

walibi-holland-groot.jpg

Walibi Holland

Scroll naar boven