Dagtocht idee

De organisatie van een dagtocht of excursie voor een groep is altijd een tijdrovende bezigheid. Koffie/ gebak, lunch, museum, entreekaartjes.. Waar doe je dat allemaal? Wij, bij Edad Reizen kennen de weg en weten de adresjes voor koffie/ gebak, lunch of diner. 

Of het nu een dagtocht betreft naar de Veluwe, een excursie naar Brussel of een weekendje naar Parijs. Wij nemen u het werk uit handen en stellen een geslaagde reis samen.

Hieronder geven wij u per provincie wat tips en suggesties voor een geslaagde dag of avond uit. U kunt op de bestemming klikken en beoordelen of het iets voor u is. U stelt het programma samen op het aanvraagformulier en u ontvangt  van ons een vrijblijvende prijsopgave. Of u doet ons wat ideetjes aan de hand en wij maken een uitje dat klinkt als een klok.

ZUID-HOLLAND

De Keukenhof is maar twee maanden per jaar geopend, maar in die periode bruist het van leven en kunt u genieten van de schitterende tulpen, hyacinten en narcissen. Geniet van de wel 7 miljoen bloemen en van het ultieme voorjaarsgevoel dat u hier krijgt. In de ochtenduren maken we een mooie tocht door de bloeiende bollenvelden. Inclusief koffie/gebak, lunch en entree Keukenhof, vanaf 40,00 euro. U kunt uw reisje eventueel uitbreiden met een bezoek aan de Bloemenveiling Flora Holland te Aalsmeer.

Rotterdam Deze trendy, dynamische stad aan het water heeft voor iedereen wat te bieden. Wat dacht u van koffie met Dudok appelgebak, een rondleiding op de SS Rotterdam, bezoek aan de Euromast, een tour door Rotterdam en over het water met een hypermoderne amfibiebus van Splashtours.. Gaat u liever met een echte boot het water op, doen we een Havenrondvaart met de Spido. Ook voor museumbezoek zitten we goed in Rotterdam bij het Maritiem Museum, Boijmans Van Beuningen of het Wereldmuseum. Laat u verrassen!

O o Den Haag, mooie stad achter de duinen.. Na de koffie met gebak in Scheveningen maken we een mooie rondtour die wordt afgewisseld met korte wandelingen door het centrum van Den Haag. We kunnen een bezoek brengen aan het Binnenhof, Sealife Centre, Madurodam, Panorama Mesdag, Museon, Omniversum. Een ding is zeker, het wordt een koninklijk daagje in Den Haag. Inclusief koffie/ gebak, lunch, rondleiding Binnenhof en entree Panorama Mesdag vanaf 42,50 euro.

 
Lidmaatschap SGR en KNV Bus and coach, the Smart Move!
© 2010 Edad Reizen | Sinds 1923 veilig op pad DisclaimerColofonAlgemene Voorwaarden